///M3 Black Arrow by Paffcio
-
- Kontakt:
Re: ///M3 Black Arrow by Paffcio
Pafcio koledzy maja racje, odinstaluj jej te dodatki ///M to jest ///M a nie zabawka do strojenia, a z reszta moze ci przejdzie bo ja tez najpierw instalowałem takie bajery ale teraz juz wszystko wyżuciłem, konstruktorów nie poprawisz ,mka bardzo ładna gratulacje!
Pietrek///M3
Moge pozazdrościc tylko tych dwóch Pań
miodzio
pozdrawiam
Panie

Panie

RED DEVIL
witam kolege widze ze i nawet moje m3 ujoles w swojej galeri super fotki pozdrawiam
Ja dzis swojej zafundowalem mega sprzatanko, przepierka tapicerki, czysczenie i nablyszczanie skor i plastikow, sprzatanko i pranie bagaznika, czyszczenie i dokladne mycie kapci
i na koniec mycie reczne z woskiem - Tak na Nowy Rok 
Fotki robione telefonem, sorki za jakosc

http://picasaweb.google.pl/paffcioM3/Sprzatanko#

Fotki robione telefonem, sorki za jakosc

-
Za jaką cene jak można wiedzieć sprzedałeś dużo opuściłeś jeszcze? 

Zjar
- czarny8800
Miejmy nadzieje nowy właściciel pościąga ten festyn z ///M brewki i tą wiejską blendęPietrek///M3 pisze:Pafcio koledzy maja racje, odinstaluj jej te dodatki ///M to jest ///M a nie zabawka do strojenia, a z reszta moze ci przejdzie bo ja tez najpierw instalowałem takie bajery ale teraz juz wszystko wyżuciłem, konstruktorów nie poprawisz ,mka bardzo ładna gratulacje!

bez prawka, a punkty się zbiera.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Nie zapominajmy też o festyniarskich kierunkach przednich.
Ja myślę,że właśnie w dużej mierze przez te "dodatki" wiele osób omijało tą ofertę.
Ja myślę,że właśnie w dużej mierze przez te "dodatki" wiele osób omijało tą ofertę.
- czarny8800
Czy omijało, czy nie to już nie ważne. Sprzedało się więc, sprzedawca zadowolony, umówmy się że i tak jak, ktoś chce kupic to i tak kupi. Najwazniejsze aby dalszego tuningu nowy własciciel nie robił tylko doprowadzil do ori stanu. Ja uważam że w kultowej ///M można sobie tylko felgi zmienic, oczywiście jak są ori czy to większe , czy to mniejsze.
bez prawka, a punkty się zbiera.
Cena to tajemnica handlowa
, w kazdym badz razie poszla na 18" 
19" ori z M3 zostaly u mnie...
Co do dodatkow typy blenda i brewki, kierunki sie juz wypowiedzialem wyzej, co kto lubi, wiec skończcie temat. Ja ja taka kupilem i tak byla, a nowy wlasciciel zrobi co bedzie chcial

19" ori z M3 zostaly u mnie...
Co do dodatkow typy blenda i brewki, kierunki sie juz wypowiedzialem wyzej, co kto lubi, wiec skończcie temat. Ja ja taka kupilem i tak byla, a nowy wlasciciel zrobi co bedzie chcial

- robert///m3
- Kontakt:
jak to mowią człowiek się cieszy z auta 2 razy jak kupuje i jak sprzedaje
a co kupujesz
pozdrawiam

prawdziwa BMK-a to M-ka
Tez tak slyszalemrobert///m3 pisze:jak to mowią człowiek się cieszy z auta 2 razy jak kupuje i jak sprzedajea co kupujesz
pozdrawiam

Nad drugim mysle ...